“Ідеальна пара”, “Коли вже дівчинку народите?”: Решетник вивів у світ свою красуню-дружину

Телеведучий найромантичнішого проекту України Григорій Решетник відсвяткував Новий рік у компанії своєї дружини на світській тусовці.

Гратник зустрічав Новий 2022 рік у чорному смокінгу та білій сорочці. Завершив він свій образ метеликом – це його типове вбрання під час зйомок проекту “Холостяк” або “Холостячка” на телеканалі СТБ. Його дружина Крістіна Решетник вирішила не розпорошуватися на довгі вечірні сукні – мінімалістично одяглася, але досить розкішно і дорого.

Христина одягла коротку шовкову сукню глибокого синього кольору. Поверх сукні такий же за матеріалом піджак з довгим рукавом, який по плечах прикрашений срібними ланцюгами та візерунками. Довжину її струнких ніг підкреслювали туфлі срібного кольору на високих підборах.

Крістіна зробила собі акуратну вечірню зачіску, спустивши злегла підкручені локони на плечі, і закріпивши їх ззаду за допомогою шпильки-невидимки.

Незважаючи на всю урочистість події, Крістіна вирішила наслідувати модні тенденції, і зробила собі спокійний нюдовий макіяж.

Ось що шанувальники пишуть в Інстаграм під опублікованою фотографією у блозі Григорія Решетника:

  • Ідеальна пара
  • І вашій сім’ї всього найпрекраснішого, доброго та ясного
  • Вау, красиві! Гордість наша. Щастя вам у Новому
  • Дякую Гриша і Вас вітаю та вашу батьківщину З Новим Роком!
  • З Новим Роком. Бажаю вашій батьківщині процвітання, добра, благополуччя, гармонії та щастя

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.