Як колядують Білик, Кароль, Винник, Таюне, Федишин та інші українські зірки?

Різдво – час, коли коляда звучить дзвінко та з особливою силою. Ми вирішили показати як звучать народні ритуальні різдвяні пісні у виконанні топових українських виконавців.

Мішель Андраде

Болівійка Мішель Андраде у 2020 році виконала пісню “Небо і земля нині торжевствують”. Її можна знайти на Ютуб-каналі 1+1. Там дівчина виконала величезну роботу з підготовки — вона стала на лід, адже весь виступ каталася на ковзанах. Весь зал аплодував артистці, бо виконала цю пісню вона справді казково — відчувався дух Різдва.

Олександр Пономарьов, Таюне, Олег Винник

Минулого року Пономарьов вирішив організувати запис української колядки. Спочатку вони думали щоб заспівати під Різдво з Олегом Винником, а потім вирішили розбавити свій чоловічий дует жінкою і покликали Таюне. Разом вони виконали колядку “Добрий вечір тобі, пане господареві”.

Ірина Білик, Тіна Кароль, Дзідзьо, ALEKSEEV, Олег Скрипка, Олександр Пономарьов

Українські артисти виконали колядку “Нова радість стала”. Ірина Білик, Тіна Кароль, Дзідзьо, ALEKSEEV, Олег Скрипка, Олександр Пономарьов своїми своєрідними голосами підкорили публіку, порадувавши їх до різдвяних свят.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.