Розповніла дружина Тарзана Королева сплясала із сином, який більше схожий на дочку

Наташа Корольова хоч і приховує якісь особисті сімейні моменти, але все ж таки дуже жваво спілкується зі своїми фанатами та ділиться з ними подробицями особистого життя.

У своєму Інстаграм-блозі Наташа Корольова виклала відео, де вона танцює зі своїм єдиним сином. Сама Наташа одягнена у яскравому лимонно-салатовому костюмі, що складався з велосипедок, довгої майки у стразах та напівпрозорого піджака. Майку доповнено широким чорним поясом. Очевидно, цей пояс служить для того, щоб приховати боки артистки, які утворилися в неї зовсім недавно.

На голові у Наталі рожевий перука з коротким волоссям. Такий яскравий аутфіт співачка та дружина танцюриста Тарзана доповнила лимонними туфлями на шпильці.

Син Архіп одягнений у рвані джинси, лимонну водолазку та білий піджак із чорними написами та лимонними вставками. У нього на ногах яскраво-жовті кросівки.

“Ну шо громадяни, товариші, друзі! На носі Старий Новий рік !!! Тримаємося, рухаємося ще трохи і буде легкий перепочинок!”, – написала Наташа Корольова в описі до свого запального відеоролика для фанатів.

А ось що в коментарях пишуть її шанувальники та хейтери:

  • Сина затягли по телепередачах
  • Я подумала: дві дівчинки витанцьовують худа та апетитна!
  • Подумала, що дівчина … на сина не схожий …
  • Що мама що доця…
  • Бідолашний син, що вони з нього створили!!!!!
  • Невже хлопцю нема чим зайнятися як танцювати під дудку матері
  • До виступу в Цирку готові

Також Корольовій написали, що в цій рожевій перуці вона дуже схожа на свою маму.

Популярне

Схожі статті

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.