Алла Мазур у шикарній вишиті сукні привітала українців

Телеведуча новин на телеканалі 1+1 Алла Мазур є для багатьох людей іконою стилю.

Алла у кадрі вже майже 30 років. За цей час вона рідко змінювала свій імідж – всі знають її з короткою зачіскою, що завжди добре виглядає, одягненою в офіційно-діловий стиль.

Але мало хто знає, що Алла Мазур дуже любить фолк-стиль. У неї вдома безліч вишиванок та вишитих суконь, які вона з радістю надягає на свята та значущі події.

На честь Старого Нового року та Щедрого Вечора Мазур виклала своє “святкове” фото

Телеведуча Алла Мазур влаштувала фотосесію у вишиті в українському стилі сукні.

У коментарях їй написали, що Мазур виглядає справді чудово. Навіть колега Марічка Падалко не змогла пройти повз та залишила коментар.

Ось що пишуть шанувальники іменитої телеведучої:

  • Алочка з Новорічними святами Вас! Ви красуні, дуже шикарна сукня. Величезного Вам щастя, міцного здоров’я, творчих успіхів і всього найкращого! Дуже Вас поважаю і з нетерпінням чекаю на Вас завжди на телеекрані.
  • ви неперевершена!

Зазначимо, що після перемоги над раком Алла Мазур змінила зачіску. Вона перефарбувала волосся у світлий і “поголила” їх майже під нуль. Таким відважним вчинком вона вирішила показати іншим жінкам України, які зараз переживають цю недугу, що вони не одні у своїй біді.

Популярне

Схожі статті

Тамбовський самотній вовк: автор “Кварталу 95” Валерій Жидков показав, як виглядає його нинішня дружина

Валерій Жидков відомий усім під прізвиськом Тамбовський вовк. Його виступи не займають багато часу, але запам'ятовуються і викликають вибух оплесків. Але як же йдуть справи в його особистому житті?

Така капуста смачніша за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: кращий рецепт для всієї родини

Приготувати відбивні до родинного столу ви можете без м'яса. Звучить доволі дивно, втім вам точно сподобається такий варіант перекусу або повноцінної вечері.

Колишні Перші леді України: кого вважають найкрасивішою серед них та як виглядають у звичайному житті

За більш як 30 років Незалежності в Україні змінилось 6 президентів. Як виглядають їхні дружини та чим вони займались протягом президентських термінів своїх чоловіків?