Лорак несподівано прикрила просторою чорною сорочкою вагітний живіт.

Чутки про вагітність україно-російської співачки Ані Лорак ходять уже не перший рік. Вони періодично з'являються, то пропадають.

Але справжні шанувальники української телезірки не перестають стежити за її Інстаграм-акаунтом, аби першими дізнатися про актуальні новини про її цікаве становище.

Нещодавно зірка виклала знімок, очевидно, зроблений або в вбиральні, або в примірювальній. На фото співачка позує в обтягуючих білих штанях середньої посадки та чорної вільної сорочки. Сорочку Ані Лорак підв’язала, проте зробила це так, щоб не було видно її животик – кінці від сорочки звисають на живіт, приховуючи його можливу округлість.

Цей знімок дав натяки на те, що у Ані Лорак у житті найближчим часом може бути поповнення. Проте офіційної інформації про це досі не надходило.

Можливо, звичайно, це помилкові здогади, але раніше співачка одягалася виключно в одяг, і прагнула оголити свої плоскі форми і осину талію.

“Шукаємо нові образи. Моє кохання – джинси, не можу уявити свій гардероб без них) А який стиль подобається вам?”, – написала Кароліна Куек.

Ось що шанувальники пишуть у коментарях до публікації зірки:

Ваш стиль вогонь! Вам все йде! Незрівнянна богиня краси

Мені різні подобаються.. дивлячись куди вирушаю, щодня вбираюся.. фігура дозволяє і живіт відкрити і зухвале міні.. хоч і 49 років!! Це праця!!

Я люблю повсякденний стиль, найчастіше джинси. Який гарний образ, дуже сумували за новими фотографіями

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.