Невістка Оксани Марченко показала фото зіркового онука: з дідусем одне обличчя

Невістка телеведучої Оксани Марченко Катерина опублікувала фото зі своїм сином.

Катерина, яка є дружиною сина Оксани Марченки, веде свій Інстаграм-блог. На дівчину підписано трохи більше ніж 15 тис людей. Основна діяльність Каті (принаймні була до пологів) – це модельна справа. Тому дуже зрозуміло безліч стильних фотографій, зроблених під час професійних фотосесій на сторінці у дівчини.

З народженням дитини Катя стала все частіше показувати своє чадо на втіху оточуючим. У дівчини дуже добра і аудиторія, що розуміє, тому за неї більше пораділи, а позитивні коментарі ой як покращують настрій, особливо коли після перших пологів, як це часто буває, є певні депресивні думки і сумні настрої.

Нещодавно Катерина опублікувала знімок, зроблений, мабуть, у ванній кімнаті свого ж будинку. Там вона позує у гірчичному костюмі, що складався з топу та спідниці (або лосин). На шиї у неї сидить її дитина. Вона мило посміхається і дивиться на камеру.

Ось що шанувальники пишуть у коментарях до цього ніжного та милого знімку:

  • Милашки
  • Які ви милашки
  • А що це ми тут такі руденькі, а рум’янчик який у Вітюшка!! Бабуся привіт!

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.