Надія Бабкіна вперше вийшла на зв’язок після коми

На початку квітня співачку госпіталізували з підозрою на коронавірус. Пізніше Бабкіну ввели у стан штучної коми на декілька днів. Вперше за цей місяць вона вийшла на зв'язок з шанувальниками.

1 квітня народну артистку Росії Надію Бабкіну госпіталізували в одну з московських клінік з діагнозом пневмонія, яку викликала коронавірусна інфекція.

Стан співачки був нестабільним, тому лікарі прийняли рішення ввести її в штучну кому і підключити до апарату штучної вентиляції легенів.

Через кілька днів 70-річна Бабкіна прийшла в себе і продовжила курс лікування. Весь цей час вона не спілкувалася з пресою і не виходила на зв’язок в офіційних соціальних мережах. Всю інформацію надавав чоловік співачки Євген Гор.

Перше повідомлення від Бабкіної з’явилося рівно через місяць після госпіталізації. 30 квітня вона опублікувала фотографію на своїй сторінці в Instagram, під якою повідомила, що вона перемогла хворобу і вже перебуває вдома.

Крім новин про свій стан, артистка щиро подякувала усьому медичному персоналу, який допомагав їй боротися з недугою й усіляко доглядав за нею.

Вона також додала, що духовна підтримка і доброта небайдужих людей мотивували її на швидке одужання.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.