Тіна Кароль вперше розповіла цікаві факти з минулого життя: Про Балану ні слова

Відома українська співачка Тіна Кароль дуже рідко говорить про особисте.

І практично ніколи співачка не говорить про своє особисте життя, яке було в неї до знайомства з її чоловіком. Один із рідкісних винятків – інтерв’ю Каті Осадчій в Одесі.

На запитання ведучої, що пов’язує її з Одесою, артистка відповіла: «Друге кохання». І розповіла, що її коханим чоловіком із Одеси був співак Кирило Туриченко. Нині він соліст російської поп-групи «Іванушки». В основному Кирило приїжджав до коханої до Києва, але іноді й Тіна приїжджала до Одеси. Закохані спілкувалися на березі моря під зірками. Свої стосунки молоді люди приховували. Тіна не хотіла, щоб про ці стосунки знав її тодішній продюсер.

Слова своєї колишньої коханої підтвердив Кирило Туриченко в інтерв’ю Олені Жигаловій на You Tube у передачі «Олена, блін!». Він розповів, що познайомилися вони, коли йому було 18 років, а Тіні – 16. Сталося це на фестивалі «Чорноморські ігри» у Каховці.

У наступні роки молоді люди навчалися та грали у мюзиклах у різних містах. Тіна – у Києві, Кирило – в Одесі. Молоді люди листувалися, знали один про одного. Наступна їхня зустріч відбулася у 2006 році на національному відборі на конкурс пісні «Євробачення». Вже забуті почуття одне до одного спалахнули знову, і молоді почалися романтичні відносини. На той час Кароль вже була відомою співачкою. Вона посіла 2-е місце у пісенному конкурсі «Нова хвиля» в Юрмалі та була відзначена спеціальним призом Пугачової.

У національному відборі здобула перемогу Тіна Кароль. Вона поїхала на “Євробачення”. Кирило у відборі був другим. Після повернення Тіни стосунки таємно продовжувалися. Кирило підписав контракт і залишився у Києві. Якось поступово їхнє кохання згасало.

За словами Кирила, про стосунки коханої з її майбутнім чоловіком він дізнався від друзів. Туриченко припускає, що їхні стосунки зійшли нанівець тому, що Кароль на той час уже була зіркою, а він нікому не відомим співаком.

Тіна спростувала це припущення в інтерв’ю Каті Осадчій. Вона сказала, що не поділяє людей таким чином. Не треба забувати, що тоді співачка переживала дуже важкий життєвий період після скандалу зі своїм продюсером. І саме майбутній чоловік Євген Огір відродив Тіну Кароль до нового життя.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.