Дружина ведучого “Холостяка” показала, як Решетнік карає синів і зізналася, що мріє про доньку

Відомий телеведучий Григорій Решетнік – багатодітний тато. Разом із дружиною Крістіною чоловік мріє стати батьком дівчинки, але поки що у них виходять лише хлопчики.

Дружина ведучого “Холостяка” Григорія Решетніка Христина – мати трьох хлопчиків. Дівчина не лише займається будинком, побутом та дітьми, а й встигає активно вести блог в Інстаграмі. Христина ділиться своїми буднями, розповідає про виховання дітей та показує, як проводить час зі своїм зірковим чоловіком.

Нещодавно дівчина вирішила відповісти на запитання, які цікавлять її підписників. Христина відповіла у сториз на найцікавіші запитання публіки.

Так, відповідаючи на запитання, чи планують вони з Григорієм ще дітей, дівчина зізналася, що мріє стати мамою дівчинки. При цьому Христина наголосила, що її сини хочуть не сестричку, а братика, навіть двох.

Також підписники поцікавилися, чи наказує Григорій Решетнік своїх синів, коли ті не слухаються. На це Христина опублікувала милий кадр, на якому її чоловік грає з молодшим сином і відповіла:

Ну як їх можна карати?

Дружина ведучого "Холостяка" показала, як Решетник карає синів і зізналася, що мріє про доньку
Дружина ведучого “Холостяка” показала, як Решетнік карає синів і зізналася, що мріє про доньку

Нагадаємо, Григорій та Христина Решетніки одружилися у 2010 році. 2013 року у них народився перший син, якого назвали Іваном. У 2017 році родина Решетніків поповнилася: у них народився син Дмитро, а в 2020 році з’явився на світ хлопчик Олександр.

Подружжя неодноразово в інтерв’ю зізнавалося, що мріє стати батьками дівчинки, але поки що у них виходять лише хлопчики.

Нагадаємо, у травні цього року Решетнік разом із дружиною та дітьми виїхали на деякий час до Польщі через що нарвались на критику в Мережі. Публіка була обурена, що Григорій у період воєнного часу залишив Україну. Однак чоловік не став відмовчуватися і відповів на критику, що звалилася. Решетнік заявив, що закон не порушував, адже він, як багатодітний батько, має право виїжджати за кордон навіть у період військового стану. Також ведучий “Холостяка” запевнив, що поїхав не відпочивати, а працювати на благо України. Григорій Решетнік став ведучим благодійного концерту у Празі, зібрані гроші з якого передали на потреби ЗСУ.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.