Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво зібрався їхати на передову і пояснив чому: “Хвилююча подія”

Суддя кулінарного проекту "МастерШеф" на каналі СТБ Ектор Хіменес-Браво зібрався їхати на передову та пояснив шанувальникам причину такого рішення.

Коли в Україні розпочалася повномасштабна війна, Ектор Хіменес-Браво перебував у Колумбії. Туди він поїхав за кілька днів до російського вторгнення на давно заплановану відпустку із близькими. Її шеф-кухар у результаті скасував і спочатку приїхав до Варшави, де брав активну участь у волонтерській діяльності, пізніше він повернувся до України та продовжив робити все, щоб наблизити перемогу над росією.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво багато зробив для допомоги українським захисникам. Він займається харчуванням та зусилля своїх ресторанів направив саме до цієї сфери. Також Ектор встиг пройти курс підготовки щодо поводження зі зброєю і у новій публікації для Інстаграма зізнався, що збирається їхати на передову, проте не як воїн.

Ектор Хіменес-Браво зібрався їхати на передову та пояснив чому
Ектор Хіменес-Браво зібрався їхати на передову та пояснив чому

Як розповів Ектор Хіменес-Браво, на фронті проблема з їжею, а про гаряче та домашнє захисниці та захисники лише мріють. Літо добігає кінця, скоро настануть холоди і гаряча їжа буде вкрай необхідна. Цим суддя “МастерШеф” і займається. Разом зі своєю командою Ектор розробляє спеціальну рецептуру борщу з дегідрованими овочами, заправкою та тушонкою. Щоб приготувати такий борщ, залишиться просто все змішати та додати окропу.

Це хвилюча подія і точно наблизить перемогу – впевнений, ви підтримаєте нас. Особисто буду їздити по Миколаївській, Харківській та Донецькій областях, годувати хлопців борщем та привозити продукти, щоб у них все було готове для борщу

, – поділився кулінар.

Користувачі Мережі захоплені патріотизмом та сміливістю Ектора Хіменеса-Браво та пишуть про це у коментарях під публікацією:

  • “Екторе, дякую вам за ваш внесок у перемогу України! Ви справжній українець за духом! Пишаємося такими гідними людьми як ви”;
  • “Екторе, ви викликаєте більше поваги, ніж деякі так звані “патріоти”. Щиро дякуємо вам за любов до України”;
  • “Я так вами пишаюся!”.

Нагадаємо, Ектор Хіменес-Браво народився у Колумбії, але з 2019 року є офіційно громадянином України.

Популярне

Схожі статті

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!

Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.