(Відео) Кіркоров злякався, коли йому прокричали “Слава Україні!” у США: “Мимоволі почалася діарея”

Відомий російський співак-путініст Філіп Кіркоров вирушив до США, де не на жарт перелякався, почувши "Слава Україні!" в одному з місцевих ресторанів.

Філіп Кіркоров довгий час не висловлювався щодо російської війни в Україні. Коли він підтримав свою подругу Оксану Марченко, яка з ганьбою втекла з України, його позиція стала зрозумілою. Як розповідали українські колеги Кіркорова зі сцени, Ірина Білик, Володимир Остапчук, Оля Полякова та інші, вони спочатку намагалися до нього достукатися і просили висловити свою позицію, але у відповідь отримували мовчання. Це ясно дало зрозуміти, що колишній чоловік Алли Пугачової за війну.

Молоді Філіп Кіркоров і Алла Пугачова
Кіркоров злякався, коли йому прокричали Слава Україні! в США

Нещодавно Кіркоров також дав концерт в окупованому Криму, назвавши окупантів героями, але що цікаво після свого виступу Філіп не поїхав додому в росію, а намагався спочатку потрапити до Молдови, куди його не пустили, заборонивши в’їзд до країни. У результаті співак вирушив в Лас-Вегас, світову столицю розваг. Коли путініст, явно не чекаючи такого повороту, почув “Слава Україні!”, не на жарт перелякався. Його реакцію зняли на відео, яке відразу з’явилося в Мережі.

Ним поділився український телеведучий Юрій Горбунов, який написав:

Як налякали хлопця! І це не де небудь, а в Лас-Вегасі! Чого воно поїхало в ненависну Америку? Смачно поїсти? Ну так, в росії тепер санкції, смачно не годують!

– висловився Горбунов.

Користувачі Мережі залишили під відео безліч коментарів, які, швидше за все, не сподобалися б Кіркорову:

  • “Ой клас, перелякане таке”;
  • “У Кіркорова мимоволі почалася діарея?!”;
  • “Яке воно перелякане, скоро очі повилазять”;
  • “В штани знатно наклав”;
  • “Ти дивись, яка швидка реакція. Потім буде проситися на виступи в країну, яка буде задавати тренди у східній Європі”;
  • “І так буде в кожній країні, жодного спокою”.

Також українці обурені тим фактом, що путініста Кіркорова продовжують впускати до США.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.