Молодша донька Олі Полякової підловила ненафарбовану співачку і виклала до Мережі: “Зайві 10 років…”

Відома співачка виклала у мережу ексклюзивні кадри, зроблені найкращим фотографом для Олі – її дочкою Алісою. Читачі були в захваті від молодого вигляду Полякової.

Інстаграм Полякової насичений та різноманітний: кадри з професійної діяльності переплітаються із домашніми фотографіями. Крайній пост Полякової – серія фото, зроблених її молодшою дочкою Алісою. З першого фото на нас дивиться Оля Полякова абсолютно без макіяжу, у чорному купальнику та коротких шортах. Швидше за все, співачка вирішила позасмагати на подвір’ї свого заміського будинку. Наступні кадри – неймовірні краєвиди рідної України.

Я очима своєї молодшої доньки, а далі краєвиди її очима! Правду кажуть, що Краса – в очах того, хто дивиться! Вона дуже любить Україну і дуже сумує, коли не тут… а ще каже мені, що я гарна, коли не нафарбована, я їй вірю.

Шанувальники захоплюються молодим виглядом 43-річної співачки:

  • Дай Боже, коли мені буде 43 роки, так виглядати шикарно, як Ви.
  • Тааак! Дуже ніжна, коли не нафарбована. Така класна
  • Не нафарбована ви не тільки неймовірно гарна, а ще й на 10 років молодше виглядаєте!

Нагадаємо, що у липні Полякова з Єфросініною загриміла у мовний скандал під час передачі “Дорослі дівчатка”. Тоді співачка висловила думку, що поки що вони не зніматимуть відео українською, бо не зможуть точно висловити думки.

Оля Полякова запустила шоу "Знай нашу"
Оля Полякова запустила шоу “Знай нашу”

Відомо, що співачка старанно займається викладачем мови, і це помітно: майже всі останні інтерв’ю співачки були українською. Кілька днів тому співачка взагалі оголосила, що відкриває нове шоу “Знай нашу”, де викликатиме українських зірок шоу-бізнесу на мовні баттли. Перший поєдинок пройшов разом із моделлю Дашею Астаф’євою. Глядачі були в захваті від формату передачі та подякували за позитивні емоції.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.