Як виглядає наречений онуки Ротару, який веде дівчину під вінець: немолодий та багатий

Внучка Софії Ротару показала зворушливі кадри із коханим – успішним бізнесменом Денисом Жадановим. Він, як і попередній хлопець Софії, старший за дівчину на кілька років.

Софія Євдокименко – українська модель та онука народної та заслуженої артистки Софії Ротару. Відомо, що вона жила деякий час у Лондоні, а зараз переїхала до США. Хоч юній онуці української легенди лише 21 рік, вона вже готується стати дружиною, та й не вперше. Два роки тому поповзли чутки, що обранець Софії французький мільйонер Марко Дюменіль запропонував дівчині руку і вони готуються до весілля. Обручку на безіменному пальці було складно не помітити шанувальникам моделі. Ці чутки зникли самі по собі, коли Софія розповіла про розрив. Після переїзду до США внучка Софії Ротару розповіла про нові стосунки із ще одним бізнесменом.

Майбутній чоловік Софії Євдокименко Денис Жаданов
Майбутній чоловік Софії Євдокименко Денис Жаданов

Спочатку ім’я бізнесмена трималося в секреті, але зараз ми знаємо, що коханого Софії Євдокименко звуть Денис Жаданов. Подейкують, що пара вже давно живе разом і готується до офіційного оформлення стосунків. Нещодавно закохані показали романтичні знімки, зроблені на тихоокеанському узбережжі Мексики. Їх запросили на весілля друзів, після публікацій фото та сторіс з урочистостей, парочка показала спільне фото. Софія Євдокименко одягнена в атласний костюм сріблясто-оливкового кольору та туфлі-човники на шпильці, а на її обранцеві – класичний костюм чорного кольору із білою сорочкою. Після публікації шанувальники моделі почали ставити актуальне питання, коли вони побачать фото з її власного весілля. Але онука Ротару поки що мовчить. Під фото Софія залишила невеликий напис:

LOVE is the answer

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.