Провали в пам’яті та невтішний діагноз: у родину Костянтина Меладзе прийшла біда

У родині відомого продюсера та композитора Костянтина Меладзе трапилося лихо. У його дочки виявили невтішний діагноз, який він не поспішає коментувати.

Дочка відомого продюсера та композитора Костянтина Меладзе Лія вийшла з тіні зіркового батька, ставши учасницею українського вокального шоу “Голос країни-12”. Своїм талантом дівчина звернула на себе увагу одразу всіх суддів проекту та змогла розгорнути всі чотири крісла, але підтримати за лаштунками її прийшли лише друзі, не батьки.

Лія пояснила це тим, що її мама не любить камер і не відвідує світських заходів, а тата вона попросила сама не приходити, щоб не привертати зайвої уваги до себе. Талановита виконавиця мріє самостійно досягти успіху і вважає, що має сама пробивати собі шлях на музичний олімп.

У родину Костянтина Меладзе прийшла біда
У родину Костянтина Меладзе прийшла біда

На блог Лії Меладзе в Інстаграмі одразу почали підписуватися фанати, з якими вона ділиться подробицями свого життя. 18-річна дочка Меладзе в Мережі зізналася, що страждає від психологічних проблем. За її словами, протягом кількох місяців вона відчувала себе неповноцінною, не відчувала зв’язку з реальністю та втрачала пам’ять:

Було багато параноїдальних думок, ніби я померла, а все, що відбувається довкола ілюзія. Здавалося, що ми живемо в симуляції, а люди, що оточують мене, вигадані

, – поскаржилася Лія.

У родину Костянтина Меладзе прийшла біда
У родину Костянтина Меладзе прийшла біда

Нагадаємо, у Костянтина Меладзеа троє дітей від першого шлюбу з Яною Сумм – доньки Аліса, Лія та син Валерій, який має аутистичний розлад. У 2013 році композитор розлучився з дружиною, а в 2015 році таємно одружився зі співачкою Вірою Брежнєвою, яку називають розлучницею, в таємному романі вони перебували з 2005 року.

Популярне

Схожі статті

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.