Таюне вперше з початку війни вийшла на зв’язок та випередила Олега Винника: дружина артиста зробила заяву

Бек-вокалістка і таємна дружина Олега Винника Таюне вийшла на зв'язок із своїми численними шанувальниками вперше за ці кілька місяців війни.

З того моменту, як в Україні почалася повномасштабна війна, розв’язана росією, улюбленець українських жінок Олег Винник вкрай рідко виходив на зв’язок зі своїми вовчицями, а невдовзі взагалі перестав з’являтися в Мережі. Шанувальники пов’язували це з тим, що він поїхав до Європи та приховує це. Згодом з’явилася інформація, що в артиста проблеми зі здоров’ям, першою про це заговорила його подруга Оля Полякова. Суперблондинка не розкривала подробиць, оскільки не хотіла стати розповсюджувачкою чуток і дала можливість співакові про все повідомити самому.

Винник виїхав на лікування ще до початку повномасштабної війни
Таюне вперше з початку війни вийшла на зв’язок та випередила Олега Винника

Цього, втім, не сталося, проте факти підтвердив офіційний юридичний представник Винника. З’ясувалося, що повелитель вовчиць виїхав до Німеччини на лікування, але точний діагноз невідомий. Також передбачається, що разом із ним у європейській країні перебуває його таємна дружина Таїсія Сватко Таюне. Співачка теж має свій блог у соцмережах, де вперше за останні кілька місяців з’явилася від неї звістка, на яку з нетерпінням чекали підписники.

Таюне публічно захопилася силою духу українських воїнів та опублікувала кадр, на якому чоловік у камуфляжі рятує немовля на тлі зруйнованого мосту.

Таюні вперше з початку війни вийшла на зв'язок та випередила Олега Винника
Таюне вперше з початку війни вийшла на зв’язок та випередила Олега Винника

Чому Таїсія Сватко продовжує приховувати своє місцезнаходження шанувальникам залишається лише гадати, але все вказує на те, що вона перебуває у столиці Німеччини Берліні. Там давно живе їх із Винником син Юліан.

Нагадаємо, за чутками Олег Винник і Таюне одружилися у молодому віці невдовзі після випуску з музичного училища, де вони й познайомилися. Сватко є єдиною жінкою, яку вважають дружиною повелителя вовчиць, з іншими знаменитими красунями йому не приписували нічого більше роману.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.