Екс-чоловік зрадниці Тетяни Денисової одружився втретє: нова дружина Саші Кривошапка молодша і красивіша

Відомий в Україні артист Олександр Кривошапко нещодавно порадував шанувальників чудовою новиною – народилася нова та щаслива родина. Знаменитість опублікував знімки зі своєю дружиною з кільцями на безіменних пальцях

Олександр Кривошапко – відомий в Україні співак та артист, який прославився завдяки культовому шоу “Х-Фактор”. За багато років творчої діяльності співак не записав жодного повноцінного альбому, проте таким неординарним підходом до кар’єри зміг підкорити серця багатьох українців.

Особисте життя красеня-співака – насичене та багатогранне. За своє життя 30-річний Олександр був тричі одруженим, а однією з його обраниць у минулому стала українська зірка, яка сьогодні прославилася не найкращим чином. Так, у період зйомок передачі “Х-Фактор” Олександр Кривошапко закохався в одну із продюсерів шоу. Обранкою молодого співака стала старша на 11 років Тетяна Денисова – українська хореограф, а також, як виявилося, зрадниця.

Олександр Кривошапко з колишньою дружиною Тетяною Денисовою
Олександр Кривошапко з колишньою дружиною Тетяною Денисовою

Близькі друзі колишніх коханих одразу підозрювали, що союз двох абсолютно протилежних особистостей спочатку приречений на провал. Ніжний і романтичний Олександр не вірив у поголос, а тому зробив пропозицію запальній та пристрасній Тетяні. Пара спромоглася довести давню теорію – протилежності притягуються. Проте теоретики жодного разу не продовжували розвивати цю думку – чи можуть протилежності щасливо прожити разом усе життя? Як виявилось, ні.

Кривошапко і Денисова прожили разом як чоловік і дружина лише пів року. Вони швидко усвідомили, що не можуть ужитися під одним дахом і не стали зволікати з розлученням. Однак після того, як Кривошапко підписав папери про розірвання шлюбу, його щаслива смуга не закінчилася. Схоже, що велике кохання буває далеко не один і навіть не два рази в житті, адже Олександру доля підготувала ще одне барвисте весілля.

Марія, кохана Кривошапко та відтепер його дружина, написала, що вони пройшли разом буквально все – в історії їхніх стосунків траплялося як хороше, так і погане. Однак, за одкровенням дівчини, вони тепер розчиняються одне в одному і шалено щасливі бути разом.

Зазначимо, що дівчина активно підтримує коханого Кривошапка у його громадській діяльності. Разом вони займаються благодійністю. Спільними силами кохані започаткували фонд допомоги українцям.

Популярне

Схожі статті

Рецепт без заморочок. Усе склала і забула: дуже смачна вечеря виходить, а всього 5 простих інгредієнтів

Якщо в холодильнику є копчені ковбаски, а зі сніданку чи обіду залишилася відварена картопелька, можна змудрувати дуже смачну вечерю. Просто закладіть все це у духовку й очікуйте на результат.

Не пиріг, а золото! Навчила всіх подруг готувати таку смакоту до чаю: манник “П’ятихвилинка” з фруктами

Пиріг за цим рецептом готується з простих і доступних продуктів, а смак у нього виходить божественним. Ви можете використати будь-які ягоди, які завалялися у вашій морозилці для цього манника.

Українці запам’ятали її дівчинкою з боб-каре: як зараз виглядає 22-річна Еліна Іващенко з шоу “Голос. Діти”

Еліна Іващенко, співачка та колишня учасниця шоу "Голос. Діти", після участі у проєкті сильно змінилась. Показуємо, як зараз виглядає знаменитість.