Дружина Влада Ями розповіла, чому він досі не повернувся до України: “Це його особиста справа”

Відомий український хореограф Влад Яма досі залишається разом із сім'єю за кордоном. Його дружина відповіла, чому знаменитість не хоче повертатись додому

Влад Яма відомий в Україні своїми відмінними танцювальними навичками. Знаменитість неодноразово ставав суддею різних танцювальних проєктів і виховав не одного професіоналу. Під час повномасштабної війни чоловік разом зі своєю сім’єю “відсиджується” в США, чим викликає чимало критики зі сторони публіки.

З лютого Влад Яма дуже різко зник з інформаційного простору, і поки всі українські зірки прагнули в усіх можливих соціальних мережах підбадьорити народ, танцюрист ніби під землю провалився. Лише пізніше хореограф зізнався: він в США. На початку повномасштабної війни багато чоловіків вивозили своїх дружин разом із дітьми за кордон, проте здебільшого вирішували повертатись на Батьківщину. Влад Яма вирішив сховатись за спідницею коханої.

Буквально всі шанувальники “закидали” сімейство питаннями про те, чому ж хореограф залишається за кордоном і чи варто його чекати вдома. Крапку в усіх обговореннях нарешті поставила дружина Влада Ями Лілія.

По-перше, я вважаю, що ставити такі запитання, щонайменше, некоректно. Це особиста справа кожного. У всіх різні історії та причини. Кожен переживає війну по-своєму. Я поважаю вибір кожного

– заявила на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменита дружина.

Дружина Влада Ями відповіла на запитання підписника
Дружина Влада Ями відповіла на запитання підписника

Крім того, Лілія Яма заявила, ніби її чоловік у Америці не сидить на місці. Жінка заявила, що танцюрист допомагає усіма можливими шляхами українцям в США. Відтак розкривати деталі благодійної й волонтерської діяльності чоловіка Лілія не стала, проте додала, що вона вдячна своєму коханому за те, що може почуватись у безпеці.

Варто зазначити, що Лілія Яма разом із дітьми могла би почуватись безпечно навіть, якщо би Влад Яма, як і багато інших чоловіків із українського шоу-бізнесу, повернувся в рідну країну й допомагав і підтримував українців на місці. Проте, хореограф чомусь вирішив віднести себе до списку зірок, які з різних причин побоялись повертатись в Україну.

Достеменно про причини відмови Влада Яма приїздити додому невідомо. “Це особиста справа кожного”, як заявила Лілія Яма, а ставити такі запитання, на її думку, некоректно. Відтак, у підсумок, можна заявити, що людина, яка позиціонує себе публічною особистістю, має бути готова до різних запитань й, як мінімум, із поваги до шанувальників має старатись відповідати на всі питання.

Той, кому немає, чого приховувати, не соромиться давати чіткі відповіді.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.