Колишній чоловік Лоліти Дмитро Іванов потрапив до лікарні з численними травмами: лікарі вирішують, що робити

Інформаційне джерело "StarHit" повідомило, що 21 травня екс-чоловік співачки Лоліти Мілявської потрапив до лікарні з безліччю травм і синців.

В кінці травня представники співачки Лоліти Мілявської повідомили, що після десятирічного шлюбу з тренером з тенісу Дмитром Івановим, вона отримала офіційне розлучення.

Процес розриву відносин тривав кілька місяців і став нестерпним. В кінці-кінців артистка відмовилася від будь-яких своїх претензій, щоб скоріше знову повернутися в статус вільної жінки.

Свадебное фото Лолиты Милявской и Дмитрия Иванова
Весільне фото Лоліти Мілявської та Дмитра Іванова

21 травня інсайдери повідомили, що екс-чоловік співачки знаходиться в одній з московських клінік. У Дмитра констатували численні травми, в тому числі і голови і садна на обличчі.

Поки що точна причина такого стану Іванова не повідомляється. У ЗМІ обговорюють дві найімовірніші версії — він або потрапив в аварію, або став учасником жорстокої бійки.

Тим часом медики обговорюють процес лікування чоловіка. Можливо, йому знадобитися допомога щелепно-лицьового або пластичного хірургів.

Популярне

Схожі статті

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.