Силікон-вбивця: російська письменниця Юлія Шилова мало не померла через розрив грудного імпланта

Як виявилося, силікон теж має термін придатності. Ще в 90-х автор детективних романів Юлія Шилова зробила собі груди. Чим загрожують розриви грудних імплантів — ексклюзивний коментар дав лікар письменниці.

Російська письменниця Юлія Шилова кілька років поспіль входила до “двадцятки” найпопулярніших художніх авторів. А в середині нульових вона носила титул найбільш видаваної авторки серед співвітчизників.

Але славиться Шилова не тільки своєю творчістю — вона відома світська левиця, яку можна помітити на різних тусовках бомонду. А значить, Юлія ретельно стежить за собою і не відмовляє собі в задоволенні пластичної хірургії.

У 90-х письменниця вирішила збільшити розмір грудей і поставила силіконові імпланти. Багато років пишні форми радували свою власницю, поки в 51 рік не перетворили її життя в справжній жах.

В якийсь момент жінка помітила яскраві почервоніння в області грудей, вона не могла підняти руки. Вона до останнього думала, що з нею такого статися не може. Як виявилася, у Шилової трапився розрив грудного імпланта.

Юлію врятувало лише те, що вона вчасно звернулася у клініку. Лікарі буквально збирали силікон, який розтікся по тканинах. Як відзначить хірург, письменниці загрожувало зараження крові — могло дійти до видалення молочних залоз. Зараз же залишається ризик захворювань на онкологію.

Проте, сама Шилова сказала, що планує знову хірургічним методом збільшити груди, так як вже звикла до образу пишногрудої блондинки.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.