Андрій Данилко поділився деякими моментами особистого життя

Знаний співак Андрій Данилко розповів деякі подробиці з приватного життя, яке зазвичай замовчує.

Зазвичай він не розповідає таких нюансів журналістам, проте цього разу дещо додав на цю тему. Співак зі сценічним ім’ям Вєрка Сердючка прокоментував, що в нього був роман зі своєю колегою Інною Білоконь.

Про це повідомляє Одна Минута з посиланням на інтернет-видання 24tv.ua.

У популярному шоу “Слава+”, що виходить на ютуб-каналі “ЛюксФМ”, Андрій Данилко зізнався, що в нього був невеликий роман зі своєю колегою з роботи – Інною Білокінь.

Загалом же артист під час розмови розповів про свою музичну кар’єру та телевізійні проєкти, в яких брав участь. Цікаво, що Андрієві Данилку й Інні Білоконь приписували вже роман, проте вони це не підтверджували. Артисти не перебувають у стосунках, але з нагоди цього співак згадав момент їхньої першої зустрічі. Також співак підтвердив, що сценічна “мама” залишається його близьким другом.

“Інка залишилася єдиним другом з того часу. Наша зустріч – це була повна антипатія. Я думав: “Боже, що це?” І такої ж думки була вона. Вона була красунею, а я – красень, як Селена Гомес і Джастін Бібер. У неї була спідниця-тетянка, турецький светр, міліровка…”, – додав Андрій Данилко.

Окрім того, співак разом з Інною Білоконь відвідує світські події та виступає на різних концертах. Також Андрій Данилко у компанії своєї сценічної “мами” часто перебуває на відпочинку.

До того ж, артист має власні уявлення про родинний затишок, тому бачить для себе сімейне життя з проживанням у двох квартирах, тобто на зразок готельного варіанту.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Найкрасивіші жінки за версією журналу Maxim

Нагадаємо, у трирічного російського хлопчика діагностували звичайну застуду, а через місяць дитина померла. Справжній діагноз виявився набагато страшніший.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Матеріал підготувала Олена Букай

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.