Жаба, стручок та потвора – Лорак, Брєжнєва та Нікітюк розказали про булінг у школі

Це зараз вони популярні та знамениті, на них рівняються та ними захоплюються. Втім, у шкільні роки все було не так чудово для багатьох знаменитостей. Про зіркові знущання у дитинстві читайте у нашому матеріалі.

У популярної співачки Ані Лорак у шкільні роки був величезний список комплексів. І причинною того стали насмішки з боку однокласниць. Дівчинку цькували через її мрії стати співачкою, через коротку стрижку та маленький зріст. Однолітки називали її всіма можливими образливими словами. Річ у тім, що сім’я майбутньої зірки не мала статків, тож одяг Кароліни завжди був гірший, аніж у однокласниць. Ані Лорак зізнається, що вона ніколи не могла дати відсіч, а образи завжди сприймала близько до серця.

Віра Брєжнєва

Із жахом пригадує своє шкільне життя і співачка Віра Брєжнєва. Жаба та потвора – саме так Віру називали її однокласниці, а їх у дівчинки було аж 20. Свого часу один із однокласників екс-солістки групи «Віа Гра» розповів представникам медіа про те, як одного разу Віра навіть наклеїли на спину листок із надписом «Потвора».

Леся Нікітюк

Сьогодні у це важко повірити, але відома телеведуча Леся Нікітюк теж страждала від «травлі» у дитинстві. Це зараз усі заздрять її довгим ногам та хорошій фігурі, а ось у шкільні роки саме її зріст став причиною насмішок. Зіркова білявка була найвищою дитиною в класі не лише серед дівчаток, а й серед хлопчиків.

«Пам’ятаю ситуацію, коли заходжу в клас із запітнівшим склом. І на ньому великими буквами написано слово «стручок». Це було одним із моїх прізвиськ», – розповіла Леся Нікітюк в інтерв’ю Маші Єфросиніній.

Тому знущання з боку підлітків далеко не вирок. Більшість зірок зізнаються, що саме це стимулювало їх до роботи над собою, і це, зрештою, принесло неймовірний успіх.

 

ЧИТАЙ ТАКЖЕ: Украинские звезды, которые сделали пластику, но скрывают это: Лобода, Лорак, Ротару, Билык, Байрак

Напомним, Людмила Барбир поделилась лайфхаками, которые помогают проснуться с утра.

Новости, интервью, интересные истории ты найдешь на сайте Одна минута

Популярне

Схожі статті

Тамбовський самотній вовк: автор “Кварталу 95” Валерій Жидков показав, як виглядає його нинішня дружина

Валерій Жидков відомий усім під прізвиськом Тамбовський вовк. Його виступи не займають багато часу, але запам'ятовуються і викликають вибух оплесків. Але як же йдуть справи в його особистому житті?

Така капуста смачніша за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: кращий рецепт для всієї родини

Приготувати відбивні до родинного столу ви можете без м'яса. Звучить доволі дивно, втім вам точно сподобається такий варіант перекусу або повноцінної вечері.

Колишні Перші леді України: кого вважають найкрасивішою серед них та як виглядають у звичайному житті

За більш як 30 років Незалежності в Україні змінилось 6 президентів. Як виглядають їхні дружини та чим вони займались протягом президентських термінів своїх чоловіків?