Геннадій Хазанов госпіталізований: стали відомі нові подробиці про стан актора

Актора Геннадія Хазанова екстрено госпіталізували після численних скарг на самопочуття.

Геннадій Хазанов проходить планове обстеження в Науковому центрі серцево-судинної хірургії імені О.М. Бакулєва. Всю інформацію про стан актора повідомляють на сайті Театру естради, художнім керівником якого він є.

Відзначається, що в неділю, 5 липня, його випишуть.

«Керівництво Театру Естради повідомляє нашим глядачам і шанувальникам Геннадія Вікторовича Хазанова, що наш улюблений артист і художній керівник Театру Естради живий і здоровий, знаходиться на плановому обстеженні в Науковому центрі серцево-судинної хірургії імені О.М. Бакулєва і вже завтра буде вдома »! – повідомила прес-служба театру.

Перші повідомлення про те, що до артиста приїжджали лікарі, з’явилися в ЗМІ 3 липня. Пізніше Хазанов спростував цю інформацію і зазначив, що відчуває себе добре. «Ви своїми численними дзвінками турбуєте мене гірше. Все нормально зі мною », – сказав артист.

Геннадій Хазанов – радянський і російський артист естради, актор театру і кіно, телеведучий і громадський діяч. У 1997 році він став керівником Театру естради. Артист з’являвся в таких фільмах і серіалах, як «Кавказька полонянка!», «Моя прекрасна няня», «Хто в домі господар?» і «Тихі вири». Крім того, він озвучував папугу Кешу в трьох частинах мультфільму «Повернення блудного папуги».

Популярне

Схожі статті

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!

Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.