(Відео) Талант Магів: ніхто не повірив – з шматочка папірці вийшло яйце. Дівчина перемістилася в просторі

У черговому випуску британського шоу “Талант магів” – можна побачити виступ молодого фокусника, який здивував суддів і спантеличив глядачів в зале.Simon did not believe that this guy from the earth

Він поклав кілька маленьких шматочків папірців, на яких були написані по одному слову.

Потім він перед суддями на віялі насипав папірці і віялом підкинув вгору. Частина папірців потрапили до суддів, в тому числі до Саймону. Ілюзіоніст попросив Саймона прочитати, що написано на шматочку папірця.

Саймон прочитав: “Яйце”. Далі молодий фокусник взяв його папірець поклав на розгорнуте віяло і почав віялом потихеньку і не високо підкидати перед суддями. За деякий час з папірця у всіх на очах вийшло куряче яйце

Для достовірності фокусник розбив яйце об склянку, щоб показати його достовірність.

Зал і судді були вражені!

Далі фокусник попросив сидить в залі літню жінку не дивлячись на аркуш паперу, за спиною відзначити будь-яке місце в залі.

Коли жінка поставила хрестик, то ілюзіоніст прочитав номер крісла в залі і підійшов до сидить в ньому молодої дівчини і попросив вийти на сцену.

Потім він її поставив в клітку. Поруч стояла така ж клітина, тільки порожня. Це називається переміщення в просторі – досвід Тесли.

Після того, як він поєднав між собою кабель, дівчина незвичайним чином опинилася в іншій клітці.

Судді встали і аплодували. Глядачі залу висловлювали своє захоплення оплесками.

Відео: з папірця вийшло яйце, дівчина перемістилася в просторі

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.