Голос країни виявився в центрі сепаратистських скандалу

Популярне українське шоу «Голос країни», яке транслюють на 1+1, звинуватили у сепаратизмі.

Скандал розгорівся навколо грузинської  вокалістки.  Дівчину представили, як учасницю із Абхазії – територія Грузії, яка нині є невизнаною республікою. На цей інцидент звернув увагу на своїй сторінці в  Facebook  журналіст Олександр Войт.

«Немає слів… Якби в Грузії був «Голос» і представили якусь співачку з «ДНР». Яка б в Україні була реакція?», – йдеться у дописі.

Учасниця з Грузії
Учасниця з Грузії

Представники каналу відреагували на ситуацію.  В їх офіційній заяві йдеться про те, що проблема виникла через неуважність

Ще один журналіст Андрій Глухенький поширив на своєму акаунті таку публікацію: «Цікаво, як скоро такими темпами «Голос країни» (Voice of the Country) почне тикати ганчірки «ДНР/ЛНР» у прямому ефірі і подавати окуповані Кремлем території України, як «країни», із якої прибув учасник?».

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Найкрасивіші жінки за версією журналу Maxim

Нагадаємо, мама Насті Каменських розповіла, якими стравами балує доньку і зятя. Що їсть Настя Каменських, коли ніхто не бачить.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.