Зеленський показав своїх “улюблениць “: Кароль, Білик, Єфросиніна

Президент України Володимир Зеленський нагородив деяких зірок українського шоу-бізу державними нагородами за вагомий внесок за розвиток культури. У число щасливчиків потрапили Ірина Білик, Арсен Мірзоян, Тіна Кароль і Маша Єфросиніна.

Досить багато сучасних зірок української естради останні роки активно трудяться над тим, щоб вивести український контент на новий рівень. За це їх і нагородили.

Почесна нагорода для улюбленців президента: хто і чому її отримав?

Звання “заслуженого артиста” отримав репер Олексій Потапенко, більше відомий як Потап. Він не тільки розвиває себе як митця, але створює і продюсує різних артистів і музичні групи, був суддею на шоу “Голос країни”. Також в число “улюблениць ” Зеленського потрапили Тіна Кароль та Ірина Білик. Кожен з них отримав свою нагороду – орден Княгині Ольги третього ступеня.

Зеленський нагородив кращих артистів України державними медалями
Зеленський нагородив найкращих артистів України державними медалями

Заслуженим артистом України став і Арсен Мірзоян, цей вокаліст відомий виходом у фінал першого сезону “Голос країни ” і численними піснями державною мовою.

Марія Єфросиніна отримала нагороду не тільки за діяльність журналістки і телеведучої, а ще й за те, що вона активно відстоює права жінок. Уже не перший рік вона є волонтером та обличчам реклами проти насильства в сім’ї.

Популярне

Схожі статті

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!