Переможниця “Холостяка” Даша Ульянова закрутила роман з чоловіком на 20 років старше: як відреагував Макс

Переможниця "Холостяка" Даша Ульянова закрутила роман з дорослим чоловіком. Хоча сама дівчина приховує інформацію про коханого, деякі факти дізнатися вдалося.

З моменту фіналу найромантичнішого шоу України “Холостяк” пройшло вже більше місяця. Пристрасті навколо всіх подій і учасників уже вщухли, і героїні, і сам холостяк, Макс Михайлюк, поступово повернулися до звичного життя без камер, троянд і церемоній.

Як відомо, у головного героя не вийшло побудувати відносини зі своєю обраницею Дашею Ульяновою. Пара розлучилася всього через три тижні після зйомок фінального епізоду. Причиною стала “зрада” Макса — на проекті у нього були інтимні стосунки з однією з учасниць, проте з ким саме, дізнатися так і не вдалося.

Шанувальники шоу все ще сподівалися, що пара може помиритися і знову спробувати побудувати щось серйозне, адже віра в казку, нехай навіть телевізійну, у багатьох залишалася.

Даша Ульянова и Макс Михайлюк на финале
Даша Ульянова і Макс Михайлюк на фіналі

Але все ж останні надії відданих фанатів “Холостяка” випарувалися разом з новинами від Макса і Даші — кожен з них вже встиг знайти свою другу половинку, проте не в особі один одного.

Макс закрутив роман з українською моделлю Дариною Хлистун. Пара була помічена на спільному відпочинку в Одесі.

Незабаром після цієї новини про свого коханого розповіла і обраниця Михайлюка на шоу — Даша Ульянова. 23-річна гімнастка і спортсменка закрутила роман з чоловіком, який на 20 років старше.

За словами дівчини, вони познайомилися в компанії. Різниці у віці вона не відчуває абсолютно, навпаки, Даша відчуває себе на рівних зі своїм чоловіком, вони часто сміються і жартують один над одним.

Ім’я та особистість свого коханого Ульянова поки не розсекречує. Відомо, що вони разом трохи більше місяця. Раніше 43-річний обранець Даші був одружений, але чи є у нього діти від попередніх стосунків, вона поки не з’ясувала.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.