Ганьба і повний провал на “МастерШеф. Професіонали-2 “: хто покинув проект за крок до фіналу

Шоу МастерШеф - одне з найбільш легендарних і рейтингових на сучасному ТБ. Щоб привернути увагу глядача, режисери готують учасникам нові екстремальні випробування, але проходять їх не всі.

За крок до перемоги учасникам програми дали непросте завдання – приготувати справжній кулінарний шедевр з … відходів! Справитися з цим завданням було непросто, тому півфіналісти з тріском провалилися.

“Навіть пробувати було огидно”

11 липня телеекрани країни представили ювілейний 20 випуск програми. Позаду практично всі – страхи, злети і падіння, перемоги над собою і над іншими. І ось, за крок до головного призу – підступне завдання. У цій нелегкій битві взяли участь четверо конкурсантів – Давид Данієлян, Євген Грібенік, Юлія Жигуліна, Олександр Цвігун.

"МастерШеф. Професіонали-2": хто покинув проект за крок до фіналу
“МастерШеф. Професіонали-2”: хто покинув проект за крок до фіналу

Визначали вони список своїх продуктів досить цікаво – кидали дротики в дартс. Однак замість звичних чорних і білих смуг були написи з інгредієнтами і техніками, які допоможуть у приготуванні.

Як повідомила прес-служба каналу СТБ, конкурсантка Юлія Жигулина не змогла пройти випробування. Журі навіть не куштували її роботу, так як це було бридко. Вона покинула проект в цьому ж випуску. За перемогу залишилися боротися Давид Данієлян, Євген Грібенік і Олександр Цвігун.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.