Шепелев з’явився, тепер він на ТНТ: “Нічого цікавіше для мене немає “

Цього літа шанувальники телеведучого Дмитра Шепелєва та його екс-дружини співачки Жанни Фріске почали бити на сполох - Шепелев пропав, і навіть не вшанував пам'ять колишньої дружини в її день народження.

Більше двох місяців від Дмитра не було ніяких звісток, і ось зараз він з’явився, заявивши, що йде на телеканал ТНТ. Раніше Шепелєв розвивав себе в якості ведучого на телеканалі “Перший канал “.

“Нічого цікавіше для мене немає “

Дмитро Шепелєв
Дмитро Шепелєв

Як відомо з прес-релізів, восени на телеканалі ТНТ стартує новий проект для всієї родини під назвою «Ти як я». У центрі шоу – зіркові родини – дорослі і діти. Між поколіннями будуть проходити змагання різного плану.

Сам Дмитро прокоментував своє призначення, і уточнив, що така робота для нього – не просто оплачувана праця, а частина всього життя.

Відзначимо, взимку цього року ведучий заявив про те, що припиняє роботу на Першому каналі. Причини відходу не назвав, але зазначив, що вдячний за досвід і можливості, отримані під час роботи.

«Перший канал це цілий світ для мене. Географія наших подорожей від Аргентини до Парижа, від танкових полігонів Підмосков’я до казахських степів. Люди, найбільше люди, про знайомство з якими не можна було і мріяти », – зазначив в одному зі своїх заяв популярний телеведучий.

На рахунку Шепелєва безліч крутих і рейтингових програм: авторське Ютуб-шоу “Папки”, кілька сезонів в ролі ведучого “Розсміши смішного “, «Насправді», «СтарХіт» та інші.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.