Помирає екс-соліст “Ласкового мая”: коронавірус важкої форми

Колишній продюсер групи «Ласковий май» Андрій Разін заявив, що екс-соліст Олександр Пріко потрапив до лікарні у важкому стані.

Зараз у Пріко підозрюють коронавірус. Уже зробили тест, щоб визначити чи є у нього зараження. Однак симптоми багато в чому сходяться з новою інфекцією ковід-19.

Вже точно підтверджено, що у Олександра Пріко пневмонія важкого ступеня

Олександр ПРІК
Олександр ПРІК

Як уточнює екс-продюсер “Ласкового мая ” Разін, зараз Олександру Пріко вже призначили комплексне лікування. Він весь час перебуває під пильним наглядом лікарів. Йому роблять крапельниці, ставлять уколи і проводять всі необхідні процедури.

Як уточнив 56-річний продюсер, він окремо зв’язався з головним лікарем лікарні і попросив його приділити Пріко особливу увагу і подбати про пацієнта.

Олександр ПРІК, архівне фото з відкритих джерел
Олександр ПРІК, архівне фото з відкритих джерел

«Фахівці лікарні роблять все можливе, щоб провести оперативну діагностику і надати кваліфіковану медичну допомогу Олександру. На даний момент я знаходжуся в Краснодарі, але тримаю ситуацію під контролем. Готовий у будь-який момент вилетіти в Санкт-Петербург. Сподіваюся, що все буде добре », – розповів Разін.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.