Крупним планом: зірка серіалу «Величне століття» Мер’єм Узерлі показала фото до пластики

Зірка відомого турецького серіалу «Величне століття» Мер'єм Узерлі в одній із соціальних мереж опублікувала пост, в якому показала, як виглядала 25 років тому.

36-річна актриса і модель Мер’єм Узерлі показала цікавий фотоколаж, на одній частині якого фото 2020 року, а на другому – 1995 року. На архівному фото Мер’єм всього 12 років, але варто відзначити, що в такому ранньому віці вона виглядала набагато старшою за свої роки. Шанувальники акторки негайно відреагували на нову публікацію знаменитості. Більшість відзначило, що Мер’єм зовсім не змінилася, а багато фанатів упевнені, що Мер’єм Узерлі з віком тільки покращала.

Мер’єм Узерлі робила пластику

Турецьку актрису часто підозрюють в тому, що вона користується уколами краси і коригує свою зовнішність пластичними операціями. Однак Мер’єм завжди заперечує подібні висловлювання. Порівнюючи фото актриси, дійсно видно деякі зміни: злегка змінена форма носа і збільшені губи, але варто відзначити, що це не сильно впадає в очі і робить риси обличчя Мер’єм ще більш виразними.

Нагадаємо, Мер’єм Узерлі – турецько-німецька актриса, яка зіграла далеко не в одному фільмі. Однак найбільшу популярність їй принесла роль в легендарному турецькому серіалі «Величне століття», де Мер’єм зіграла роль Роксолани. Відомо, що дівчину обрали на роль серед тисячі інших претенденток.

Популярне

Схожі статті

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.