«Поважаю, але не спілкуюся»: Пономарьов розповів про стосунки з колишніми дружинами

Відомий співак зізнався, чому приховує особисте життя і вперше розповів про спілкування з екс-дружинами.

Олександр Пономарьов на телепередачі «Ранок з Україною» став гостем однієї із рубрик та висловився на тему особистого життя. Оскільки співак скоро збирається святкувати свій день народження, ведуча програми запитала, чи вітають його колишні дружини. Пономарьов був відвертим і зізнався, що намагався підтримувати відносини з екс-подружжям, але вони цього не хотіли.

Пономарьов з колишньою дружиною Вікторією
Пономарьов з колишньою дружиною Вікторією

Нагадаємо, Олександр Пономарьов був одружений двічі. 10 років він прожив з продюсером Оленою Мозговою, яка народила Олександру дочку. Другий шлюб Пономарьова був з Вікторією Мартинюк. Пара прожила разом усього 5 років, в шлюбі у них народився син.

Пономарьов не налагодив відносини і з дітьми

Пономарьов в інтерв’ю розповів, що з другою дружиною Вікторією він не спілкується взагалі, а ось з Оленою вони підтримують відносини, хоч це не завжди стабільно. «Лена іноді видаляє мене з друзів на Facebook, а згодом додає назад. Я до цього нормально ставлюся », – розповів Олександр. Співак стверджує, що завжди буде поважати цих жінок, адже вони є матерями його дітей. Крім того, Пономарьов поділився, що зі своїми дітьми проводить мало часу і свій день народження не відзначав з ними вже кілька років. За словами Олександра, його дочка живе в Португалії, а з сином вони іноді бачаться. На запитання ведучої програми про нові стосунки співака, Пономарьов відповідати не став, аргументуючи це тим, що своє особисте життя він не афішує.

Популярне

Схожі статті

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.

Багатоженці українського шоу-бізнесу: Остапчук, Павлік та інші чоловіки, які міняють дружин як рукавички

Віктор Павлік, Міша Кацурін, Володимир Остапчук – всі ці зіркові чоловіки ходили до РАЦСу не один і навіть не два рази. Ці чоловіки міняють офіційних дружин як рукавички.