«Руслана вже не та». Шанувальники обговорили зовнішність 47-річної переможниці «Євробачення»

Останнім часом колишню зірку не часто побачиш на музичних каналах і рейтингових шоу. І мало хто знає, з чим пов'язана ця "тиша в ефірі ".

Саме тому кожен вихід у світ для Руслани – це низка обговорень, компліментів або навіть критики в її сторону. Цього разу предметом потужного обговорення стала зовнішність 47-річної королеви диких танців.

Руслана та сцена: чому від колишньої іскрометної слави нічого не залишилося?

Вперше зірка естради дійсно серйозно засвітилася ще в 2004 році, коли раптово виграла для України перемогу в найпрестижнішому вокальному фестивалі світу – Євробаченні.

Руслана Лижичко на Євробаченні 2004
Руслана Лижичко на Євробаченні 2004

Шанувальники готові були носити виконавицю на руках, однак, незабаром про талановиту красуні все забули. Шанувальники і ненависники розпускали самі різні чутки, і будували справжні гіпотези про причини відходу Руслани Лижичко з великої сцени.

Однак незважаючи на її застій в піснях і концертах, співачка не поспішає залишати Інстаграм – розвиває його і радує вірних фанатів своїми фотографіями.

 

Днями на сторінці 47-річної співачки з’явилися свіжі фото. Цей знімок викликав справжню бурю коментарів: «Красуня», «На спорті», «Руслана, який у вас біцепс!», «Вау, молодчина», «Дуже добре виглядаєте».

Звичайно, знайшлися і заздрісники, які написали не дуже приємні слова на адресу знаменитості. Однак за кілька десятиліть на сцені Руслана навчилася ігнорувати такі інформаційні вкидання в свою адресу.

Популярне

Схожі статті

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.