Була нотаріусом, стала світською левицею: нова обраниця Володимира Остапчука добре піднялася

Днями в одному з київських ресторанів відбувся запуск мотиваційного простору для дівчат, який заснувала нова пасія Володимира Остапчука. Треба сказати, Христина Горняк часу дарма не втрачає — була нотаріусом, а стала світською левицею.

Увечері 12 серпня прогримів перший “корисний” дівич-вечір з подругами і підписницями дівчини. З гостями поспілкувалися фахівець постільних справ Альона Тіунова, стиліст Ліна Христофорова і танцюрист Ігор Кузьменко, який став переможцем шоу «Танці з зірками» в парі з Наталією Могилевською. Вів вечір, звичайно, сам Остапчук.

Вечер Кристины Горняк
Вечір Христини Горняк

Спочатку пані дізналися про тонкощі гардероба сучасної жінки і про те, як кожен день виглядати шикарно. Потім вони отримали відповіді на найвідвертіші питання в області зваблення чоловіків. Кульмінацією події став яскравий майстер-клас із сальси.

Мастер-класс по сальсе от Игоря Кузьменко
Майстер-клас із сальси від Ігоря Кузьменка

Більш того, жодна дівчина не пішла зі свята з порожніми руками – кожна отримала приємний beauty-сюрприз, а сама Горняк розіграла між гостями подарунки, які підготувала особисто.

«Я намагалася зробити цей вечір особливим, наповненим емоціями і знаннями. Для цього і створено «ORA» — місце, де все наповнене любов’ю до себе, мотивацією і натхненням. Але найголовніше, всі вчаться жити тут і зараз», — поділилася враженнями головна організаторка. Вона вже планує наступний дівич-вечір.

Кристина общается с гостьями
Христина спілкується з гостями

Нагадаємо, Володимир познайомився з Христиною на весіллі в Італії, де працював ведучим. Заради неї він пішов від дружини Олени Войченко, з якою прожив у шлюбі 12 років і яка народила йому двох дітей.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.