Причина розлучення Асмус і Харламова розкрита: Христина натякнула на пікантні проблеми в спальні з Гаріком

Нарешті стала відома причина розлучення Асмус і Харламова. Актриса в соцмережах натякнула шанувальникам на пікантні проблеми в спальні з тепер уже колишнім чоловіком.

У червні цього року весь світ шоу-бізнесу був вражений новиною про розставання однієї з найяскравіших пар Христини Асмус і Гаріка Харламова. Це було повною несподіванкою для всіх. Більш того, шанувальники зіркового сімейства досі відмовляються вірити в серйозність становища, але зробити це все ж таки доведеться.

Гарик Харламов и Кристина Асмус
Гарік Харламов і Христина Асмус

Актриса досить активно веде свій блог в соцмережах. Вона не тільки регулярно ділиться новими фотографіями як зі зйомок, так і зі звичайноого життя, але ще і відповідає на коментарі фанатів.

Зараз Христина знаходиться в Геленджику по роботі і під одним з останніх знімків розгорнулася справжня дискусія про проблеми в спальні. При цьому фото дуже невинне:

Підписниця Асмус написала, що не хоче спати одна, на що зірка порадувала несподіваною реакцією: «Зате не хропе ніхто поруч». Звичайно, це просто не могло не залишитися без уваги з боку фанатів артистки.

Більшість з них упевнені, що таким чином знаменитість натякнула на пікантні проблеми в спальні зі своїм тепер уже майже колишнім чоловіком Гаріком Харламовим. У пари є спільна дочка Настя, якій зараз 6 років.

Харламов и Асмус с дочерью Настей
Харламов і Асмус з дочкою Настею

Варто сказати, що після оголошення новини про розлучення практично всі висловлювання Христини сприймають через призму відносин з резидентом Comedy Club.

Але і сам комік теж досить часто висміює безглузді чутки з приводу їх з Асмус шлюбу, так що в цьому плані екс-подружжя не відстають один від одного.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.