Міккі Рурка поховають в українському селі Хмельницької області: для голлівудської зірки вже вибрано місце на кладовищі

Відомого голлівудського актора Міккі Рурка поховають в невеликому українському селі в Хмельницькій області. Чоловік ще рік назад виявив таке бажання, а днями почав втілювати його в життя.

Незважаючи на те що 67-річний герой статті неодноразово говорив про наміри переїхати в Москву, а зараз він живе в Нью-Йорку, останній притулок для себе він вибрав не в Америці і не в Росії.

Як умру, то поховайте мене в Україні 🇺🇦Помните историю про Микки Рурка, который пожелал быть похороненным в маленьком…

Opublikowany przez Yuriiego Hulę Wtorek, 18 sierpnia 2020

Спочатку публіка не сприйняла слова Міккі серйозно, проте днями його помічник Дмитро Корнійчук спеціально приїхав в Загірці з Лос-Анджелеса, щоб вибрати для знаменитості місце на кладовищі поряд зі своїми рідними.

З часів отримання широкої популярності Рурк сильно змінився, явно переборщивши з пластичною хірургією. На початку своєї кар’єри актор став заручником зіркової хвороби і тоді Голлівуд від нього відвернувся.

Микки Рурк со своим помощником и другом Дмитрием Корнейчуком
Міккі Рурк зі своїм помічником і другом Дмитром Корнійчуком

Маючий досвід вишибали, чоловік зайнявся професійним боксом. У спорті він домігся непоганих результатів, але без травм не обійшлося. Зламані пальці ніг, ребра, ніс, струси мозку, прокушений язик — це тільки частина списку наслідків від поєдинків.

Щоб хоч якось виправити ситуацію, Рурк вдався до пластики. Згодом він пристрастився до цього і лягав під ніж вже далеко не заради виправлення помилок минулого.

Микки Рурк в молодости и сейчас
Міккі Рурк в молодості і зараз

В результаті всі ці втручання залишили незгладимий слід на зовнішності зірки. Втім, це анітрохи не відбилося на любові шанувальників до свого кумира.

Популярне

Схожі статті

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.