Павло Прилучний вже підшукує заміну Агаті Муценієце для ролі в серіалі «В клітці»

Після розлучення зіркової пари Агата Муценієце стрімко втрачає роботу в спільних проектах з колишнім чоловіком. Відомо, що Павло Прилучний вже підшукує актрису їй на заміну для ролі в серіалі «В клітці».

З моменту розлучення Муценієце з Прилучним акторка отримує один удар за іншим. Незважаючи на те що новина про розставання пари з’явилася ще кілька місяців тому, пристрасті не вщухають досі. Втратою ролі Агати в спектаклі «Авантюристи мимоволі» все не обмежилося.

Театральная постановка «Авантюристы поневоле»
Театральна постановка «Авантюристи мимоволі»

І хоча дітей тепер уже колишнє подружжя продовжують виховувати разом, їх професійні шляхи розійшлися. Не так давно агент актриси повідомила, що їй так і не надали сценарій продовження телесеріалу, де Агата грала кохану героя Павла. У відповідь на це представники проекту заявили, що зірка сама не підписала контракт.

Павел и Агата в начале съемок сериала «В клетке» еще до развода
Павло і Агата на початку зйомок серіалу «В клітці» ще до розлучення

Прилучний же відкрито зізнався, що вже зайнятий пошуком нової екранної пасії:

«Будуть нові любовні лінії, буде набагато цікавіше. Зараз шукаємо актрису на роль головної героїні», — розповів артист.

Муценієце підозрювала, що її виживуть з серіалу через напружені відносини з екс-чоловіком, адже він виступає продюсером «В клітці». Тепер же хейтери впевнені, що Павло просто візьме в команду нинішню обраницю — зірку «Татусевих доньок» Мирославу Карпович. Вона ж і зайняла місце Агати в «Авантюристах».

Прилучный и Карпович
Прилучний і Карпович

З подібним матері дітей Прилучного довелося зіткнутися ще в грудні минулого року. Тоді вона активно готувалася до вистави «Косметика ворога», знову-таки разом з чоловіком, проте її несподівано замінили Мирославою.

Афиша спектакля «Косметика врага»
Афіша вистави «Косметика ворога»

Варто сказати, що головний герой «Мажора» різко реагує на будь-які зауваження в мережі щодо своєї нової пасії. І хоча їх роман вже не є таємницею, вони до сих пір нічого не афішують.

Популярне

Схожі статті

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.

Багатоженці українського шоу-бізнесу: Остапчук, Павлік та інші чоловіки, які міняють дружин як рукавички

Віктор Павлік, Міша Кацурін, Володимир Остапчук – всі ці зіркові чоловіки ходили до РАЦСу не один і навіть не два рази. Ці чоловіки міняють офіційних дружин як рукавички.