Підготовка до весілля Тіни Кароль і Дана Балана йде повним ходом: в мережі активно обговорюють обрану сукню і туфлі

Чутки про роман української співачки і молдавського співака не вщухають, а зараз подейкують, що вже навіть почалася підготовка до весілля Тіни Кароль і Дана Балана. Звичайно, ми не можемо пропустити таку подію.

Причиною чергових домислів, пов’язаних з відносинами зірок, стало опубліковане Людмилою Балан відео в Instagram. 62-річна мама виконавця поділилася кадрами зі свята, яке вже дуже нагадує вечірку на честь одруження молодих.

Можлива свекруха Тіни співає і танцює в оточенні гостей в рожевій сукні з пишною спідницею і акуратних туфлях на підборах в колір до вбрання.

Підписники Людмили тут же підхопили хвилю і кинулися обговорювати побачене в надії нарешті дочекатися радісних новин від Кароль і Балана:

  • «Мама Люда, ну коли ж ви вже на весіллі Дана і Тіночки заспіваєте?»;
  • «Все готово — танцювальні рухи, подарунки, пісні… Коли весілля?»;
  • «Чекаємо таке ж відео з весілля наших улюблених Тіни і Дана».

Крім того, користувачі обсипали Людмилу безліччю компліментів, назвавши її жінкою-святом, з чим важко не погодитися.

Людмила Балан с Даном и Тиной Кароль
Людмила Балан з Даном і Тіною Кароль

Передбачуваний роман між Баланом і Кароль почався з їх спільної участі в проекті «Голос країни». Там же Тіна особисто познайомилася з мамою нареченого, яка сказала, що їй дуже приємно бачити створений ними союз і навіть натякнула на те, що вже підготувала весільну пісню.

Тина и Дан
Тіна і Дан

В одному з недавніх інтерв’ю журналіст запитав у співачки, чи привітав її з отриманням ордена княгині Ольги Балан, на що вона кокетливо зніяковіла, відвела погляд і відповіла: «А я тобі не скажу».

Шанувальники зірки впевнені — після таких слів дороги назад немає і їй залишається лише виходити заміж за Дана. Інтрига наростає з кожним днем.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.