Дочка Полякової відмовилася від маминих грошей і почала заробляти сама в 15 років

Дочка епатажної української виконавиці і королеви кокошників Олі Полякової Маша вирішила не приміряти на себе роль мажорки і зоряної дитини, і заробляти на життя самостійно, власною працею.

Як розповідала її відома мати в одному зі своїх інтерв’ю телеканалу “1 + 1 “, 15-річна дочка Марія відома тим, що намагається вже заробляти самостійно на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, яка зараз налічує більше 150 тисяч підписників.

Відмовилася від навчання через гроші: зараз є чим зайнятися

Маша Полякова, за словами мами, відмовилася від закордонного навчання. Поки вона хоче розвивати себе тут і зараз, тому просуває свій блог в Інстаграм і бере участь в різних фотосесіях. Про одну з них вона відзвітувала у себе на сторінці.

Однак шанувальники акцентували увагу не тільки на довгих ногах дівчинки (чим вона пішла в маму), а й на великій кількості орфографічних помилок, які в блозі у Маші зустрічаються нерідко. Шанувальники радять все ж приділяти більше уваги навчанню, інакше вся її праця буде марною.

Популярне

Схожі статті

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!

Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.