Екс-солістку “ТАТУ ” побив неросійський чоловік: зламана щелепа через токсичні відносин

Насильство в сім'ї - тема, з якою стикається кожен третій громадянин. Буває це явище і в зоряних сім'ях.

Зіткнулася з цим музикант і екс-солістка популярної групи “Та-ту ” Юлія Волкова. За її словами, вона зустрічалася з хлопцем неросійської національності, який довгий час морально і матеріально її притискав. Зрештою вона не витримала, і вирішила піти. Після новини про розставання партнер був у нестямі від злості і підняв руку на Волкову. У дівчини була розбита щелепа.

Про це Юлія Волкова розповіла в своєму фільмі-сповіді, яку опублікував онлайн-кінотеатр Premier.

Юлія Волкова
Юлія Волкова

«Все це закінчилося на вулиці, трагічно, з підняттям рук, зі зламаною щелепою в трьох місцях. Я на землі. Люди намагалися його від мене віддерти, відірвати », – згадує співачка. Вона сказала, що була у свідомості після цієї ситуації, але нічого не пам’ятає. Отямилася вже сидячи в кареті швидкої допомоги, коли медики надавали їй допомогу.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.