Пугачова проти Винника: чий корпоратив дорожче – українських або російських знаменитостей

Новорічні корпоративи - можливість для знаменитостей гарненько заробити. В цей час зірки піднімають вартість своїх виступів в 2, а то і в 3 рази.

Хто зі знаменитостей найбільше заробляє в період зимових свят?

Російські знаменитості

Мабуть, найдорожчою зіркою на новорічні свята є Алла Пугачова. За свій виступ Примадонна попросить 227 тисяч євро. А ось її чоловік Максим Галкін може вбратися в костюм Діда Мороза і виступити всього за 80 тисяч євро. Однак зіркова родина принципово не виступає в новорічну ніч.

Максим Галкін і Пугачова принципово не виступають на новорічних корпоративах
Максим Галкін і Пугачова принципово не виступають на новорічних корпоративах

Група «Ленінград» не відмовиться виступати в ніч на перше січня, але заплатити за це доведеться 230 тисяч євро. В інші дні цінник виконавців падає до 80 тисяч євро. Приблизно стільки ж бере за корпоративи Григорій Лепс. Після 20 грудня його прайс виростає до 95 тисяч євро. Світлана Лобода за виступ на новорічному корпоративі попросить 55 тисяч євро.

Лобода на корпоративі
Лобода на корпоративі

Артистка може підвищити вартість в залежності від вимог замовника. Одного разу Лободі заплатили 320 тисяч євро за незапланований виступ на весіллі в Америці.

Українські знаменитості

Найдорожчими на новорічні свята українськими знаменитостями є Вєрка Сердючка, Тіна Кароль, Олег Винник і MONATIK. За 40-ка хвилинний виступ Сердючки (разом з мамою і балетом) доведеться заплатити 20 тисяч євро.

Вєрка Сердючка на корпоративі
Вєрка Сердючка на корпоративі

Стільки ж потрібно заплатити за годину виступу Тіни Кароль. За те, щоб на вашому корпоративі заспівав Винник або Монатік доведеться віддати 30 тисяч євро.

Популярне

Схожі статті

Сусіди стали в чергу за рецептом. Мої ходові паски з оригінальною начинкою: краще ніж панетоне і крафін

Пасочки з шоколадною начинкою неабияк потішать домашніх та гостей. Адже ніхто не сподівається, що в середині Великодньої випічки побачить ще й щось дуже несподіване та смачне.

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.