Сидимо вдома, робимо дітей. Тіна Кароль прокоментувала паніку навколо коронавірусу

Про коронавірус сьогодні говорять навіть ліниві. Популярні артисти також коментують новини про страшну хворобу. Днями тематичний пост зробила і співачка Тіна Кароль.

Виконавиця на своєму акаунті в Instagram опублікувала відео в масці і підписала його так: «Оберігайте себе та других. Бути готовим означає спокій! Здоров’я нам. Бережіть близьких та себе».

Також Тіна розповіла, яких рекомендацій дотримується, щоб не заразиться. Зокрема, щоб уберегти себе і близьких від коронавирусу, вона купила маски і спеціальні рукавички.

Тема вірусу особливо хвилює співачку, тому що її син Веніамін вчиться і живе в Лондоні. Крім того, зірка зізналася, що планує поїздку в столицю Великобританії , щоб провідати сина і сім’ю, в якій він живе.

Виконавиця розповідає, що хоч у Великобританії вже є багато інцидентів захворювання на коронавірус, британська родина не панікує. На даний момент її хвилює питання, чи зможе Веніамін потрапити на Великдень до Києва.

“Як він полетить на канікули – ось це питання! Тому що він дитина, руки тут, руки там, гаджети брудні, ручки … Я думаю, що, можливо, він не прилетить на Великдень. Ось це для мене найбільша біль. Його родина не панікує, я не панікую”, – поділилася Тіна.

Вона впевнена в тому, що потрібно бути обізнаними і розважливими, а не розводити паніку. Тіна впевнена, що немає потреби ізолювати себе від суспільства.

“Сидимо вдома, робимо дітей “, – додала знаменитість.

І радить усім дотримуватися кількох рекомендацій від лікарів. Зокрема, ходити в публічних місцях в рукавичках, змінювати їх, стерилізувати руки.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Погані гени. Зоряні родини, де залежність від алкоголю і наркотиків передалося у спадок.

Нагадаємо, що таксист з Казахстану заспівав із зіркою серіалу «Школа». Від їх виконання плакали навіть чоловіки.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

 

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.