«І це мати?»: 37-річну Сєдокову розкритикували за надто рішуче декольте в купальнику

Пишногруда красуня, співачка і мама Анна Седокова завжди була улюбленицею публіки. Зараз вона вже менше виступає на публіці, та і в зв'язку з карантином стала з'являтися на ТБ рідше.

Однак прихильники не стали від цього стежити за своїм кумиром менше, і переключилися на дівчину в Інстаграм. Відзначимо, що цільова аудиторія Седокова – як молодь, так і старші чоловіки і жінки. Головною перевагою вважається не тільки талановитий вокал і бездоганний артистизм, а й ефектний зовнішній вигляд. Шанувальники стверджують – вона виглядає зовсім не на 38 років, а на 20 років.

Але, іноді вона потрапляє під завзяте обговорення преси з приводу того чи поведінки. Аня багатодітна мама, у неї троє дітей, правда від різних батьків, але яке це має значення, коли на світ з’явилися такі чудові дітки.

Тепер їй кажуть, що статус мами зобов’язує, тому їй потрібно стати прикладом для багатьох. На цей мимо не пройшов купальний костюм зірки, який так не припав до душі її шанувальникам. Їм здалося, що декольте досить сміливе, і їй, як мамі трьох дітей таке краще не носити. А як ви думаєте?

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.