Лізе куди не треба: зірки зізналися, які самі незручні питання їм задавала Катя Осадча в “Світському жітті “

Вчора на каналі 1+1 вийшов випуск передачі "Світське життя ", присвячений ювілею - 15 років на екранах ТБ. Гостей було багато і ведуча Катя Осадча в цікавому рожевому капелюшку підходила до кожного зоряного гостя і задавала свої несподівані питання.

15 років в телеефірі, на одному каналу і з незмінною ведучою – це свого роду феномен. Каті Осадчій вдалося зробити передачу-родзинку завдяки кільком факторам.

Передача Світське жітяя
Передача “Світське життя”

Перший – це краса і розум ведучої – колишня модель вміє себе подати і готова до самих різних несподіванок. Другий – добре підвішений язик: вона так вміє заговорити інтерв’юера, що у того не залишається іншого виходу, як відповідати на питання. Третій момент – легендарні капелюшки Каті, які вже стали мемом українського телебачення. Чого тільки у неї на голові не було!

Капелюшки Каті Осадчої
Капелюшки Каті Осадчої

Ну, і найголовніший фактор – професіоналізм ведучою і її команди. Катя не соромиться і не боїться ставити самі каверзні і часом незручні питання, не ніяковіє, якщо щось іде не за її планом, і не ображається за різкі відповіді.

Катя Осадча
Катя Осадча

У вечір святкування 15-ї річниці “Світського життя ” на телебаченні було взято сотні інтерв’ю і зокрема – за які незручні питання зірки ображалися на ведучу. Ось відповіді.

Оля Полякова
Оля Полякова

Супер-блондинка чесно зізналася, що найбільше ображалася на Катю за те, що довгий час не брала у неї інтерв’ю взагалі. І жартома додала, що коли Катіно зарозуміле обличчя гордо проходило повз Поляковой, так їй услід навіть прокльони посилала. Але Каті пощастило, тоді у Олі була слабка енергетика і нічого, на щастя не збулося. А ось тепер з нею треба бути дуже обережною.

Тіна Кароль

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Співачка зніяковіла самого питання про образу. Але знайшлася і сказала, за що довго ображалася і не хотіла півроку навіть давати інтерв’ю. Якщо пам’ятаєте, в одній з передач Тіна після питання просто розвернулася і пішла. Тоді Катя запитала, чи робили синові Кароль Веніаміну обрізання. Зараз Тіна давно помирилася з Осадчою і похвалила її за вміння поставити людину в глухий кут і змусити відповісти.

Дмитро Дікусар та Олена Шоптенко

Дмитро Дікусар та Олена Шоптенко
Дмитро Дікусар та Олена Шоптенко

Екс-подружжя хореографи поскаржилися, що найбільше їх діставали приставання Каті в період їхнього розлучення. Олена сказала, нам і так було дуже складно і боляче, а тут ще з боку тобі в душу лізуть.

Ірина Білик

Ірина Білик з сіном і майбутньою невісткою
Ірина Білик із сином і майбутньою невісткою

Співачку найбільше в інтерв’ю Осадчій дратувало те, що кожен раз Катя дивувалася, що як це все чоловіки Іри молодші за неї. І додала, що заздрити недобре.

Настя Каменських

Настя Каменських
Настя Каменських

Сама Катя відповіла на питання – NK єдина з знаменитостей, яка ні на що не ображається, завжди охоче відгукувалися навіть на самі незручні питання і не намагається заздалегідь домовлятися, про що її не можна питати.

Взяла провідна також інтерв’ю і у свого зіркового чоловіка. Які йому питання задавала і як він згадав Катіна грішки – читайте тут.

Після урочистої частини відбувся грандіозний концерт на відкритому повітрі. Фоторепортаж про нього ви знайдете на нашому сайті за посиланням.

 

Популярне

Схожі статті

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".