Сьогодні – 13 вересень 2020 року дивіться 3 випуск “Танці з зірками “. НЕ пропустіть!

Сьогодні Надія Мейхер буде кидати виклик Санті Дімопулос і танцювати вальс під незабутній хіт Whitney Houston "I Will Always Love You».

Як поінформував канал 1 + 1, сьогодні будуть представлений на каналі 3 випуск четвертого оновленого сезону шоу Танці з зірками.

У цьому випуску шоу “Танці з зірками-2020” будуть представлені 13 зіркових пар. Вони будуть підкорювати шанувальників танців новими танцювальними композиціями. Тема сьогоднішнього вечора шоу – любов!

У цьому сезоні ті, хто брав участь в минулих “Танці з зірками” і показав себе, будуть членами журі. До суддівської колегії приєднається Надя Дорофєєва, яка трохи не дотягнула до першого місця і віддала його Наталі Могилевській. А зустрічати пари на балконі буде співак, чоловік Наді Дорофєєвої – Дантес. Новий хіт буде представлений Настею Каменських.

 ""

Сьогодні Надія Мейхер буде кидати виклик Санті Дімопулос і танцювати вальс під незабутній хіт Whitney Houston “I Will Always Love You». Через те, що вальс Санти журі в минулому ефірі оцінили високими балами. Також, Санта запально станцює румбу під трек Enrique Iglesias «Ring My Bells», яку присвятить своєму коханому. Олег Винник, якого із завмиранням почуттів чекають шанувальники, хоче показати журі, що він може технічно грамотно станцювати віденський вальс. Реп виконавицею Alyona Alyona буде запально представлений хіп-хоп і вона розповість про свою першу закоханість. «Холостяк» Сергій Мельник буде Кеном, адже саме так в минулому ефірі його назвала найсуворіший член журі проєкту Катерина Кухар.

3 випуск шоу “Танці з зірками-2020” можливо подивитися о 21:00 на 1 + 1.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.