Зірка «Сватів» після того, як покинула легендарний серіал зробила відверте зізнання: «Не можу дивитися»

Серіал "Свати" вперше вийшов на екрани в 2008 році і отримав величезну популярність серед мільйонів глядачів.

Останній сезон легендарного серіалу вийшов в 2013 році. Шанувальники «Сватів» чекають продовження улюбленого серіалу вже 7 років, але зйомки весь час відкладалися зокрема через політичні причини. Нещодавно стало відомо, що актриса Людмила Артем’єва, яка зіграла Ольгу Ковальову покинула проект і не буде зніматися в новому сезоні. Причина звільнення – фінансова. Про це натякнула колега Артем’євої за серіалом Тетяна Кравченко.

Людмила Артем’єва зізналася, що не дивилася “Сватів “

Людмила Артем’єва продовжує свою акторську кар’єру і знімається в інших проектах. При цьому актриса часто радує своїх шанувальників фотографіями зі зйомок і особистому житті в своєму Інстаграмі. Нещодавно Артем’єва в своєму мікроблозі опублікувала пост, в якому зробила відверте зізнання. Виявляється, актриса ніколи не дивиться фільми і серіали зі своєю участю. За словами Людмили, вона не може адекватно оцінювати свою роботу і заради власного здоров’я вважає за краще не дивитися картини, в яких вона знімалася.

Нагадаємо, зараз проходять зйомки сьомого сезону серіалу «Свати». Офіційно дату прем’єри ще не називали, але один з головних героїв серіалу Федір Добронравов поділився, що глядачі зможуть побачити «Сватів» вже в 2021 році.

Популярне

Схожі статті

Жіночої руки не вистачає: як виглядає будинок Михайла Поплавського, в якому замість дружини – прислуга

Протягом кар'єри співака та ректора університету, Михайло Поплавський заробив достатньо коштів, щоб збудувати розкішний маєток під столицею.

Не встигаю подавати на стіл. Єврейська намазка-паштет з курки: ідеально замість ковбаси на бутерброд

Домашній курячий паштет ідеально смакує з підсмаженими тостами, або зі свіжим білим хлібом. Таку намазку можна подавати в якості закуски, або на сніданок до бутербродів.

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.