Бред Пітт і Анджеліна Джолі чуттєво танцюють танго. Cafe Anatolia ” Tango to Evora ” (Відео)

Цей танець як ніякий інший висловлює почуття один до одного.

Сьогодні перед шоу “Танці з зірками” непогано б ознайомитися і подивитися як танцюють справжні зірки. Спробуйте оцінити як це зробили в танго Бред Пітт і Анджеліна Джолі.

Перед початком танцю дівчина (Анджеліна Джолі) задумливо про що думає і переживає. Коли до неї підходить молодий чоловік (Бред Пітт) і потім підсаджується до неї та далі вони починають танцювати, то обидва вже підготовлені до цього танго. Цей танець як ніякий інший висловлює їх почуття одне до одного. Звичайно журі у вигляді Чапкіса поруч немає, але ви та самі можете оцінити натхненність і рух цієї чарівної пари.

Відео: Бред Пітт і Анджеліна Джолі ” Tango to Evora ”

Обов’язково, також прочитайте пости в соціальних мережах:

David Raffier: “Те, що його дотик до всієї цієї музики разом з жінкою, справляється зі сльозами на очах, я знаю, як поставити себе на місце когось в його погляді, його висловлювання говорять про візуалізації майбутнього і розумінні.”

OLJA: “Мені завжди подобалася ця музика. Це одне з найпрекрасніших музичних творів, коли-небудь написаних. Ваше приголомшливе відео доповнює її, роблячи її набагато красивіше. Відео, яке ви використовували, настільки вишукане, що дозволяє мені насолоджуватися цією піснею більше, ніж мені коли-небудь робилося раніше. Дякую за цю воістину чарівну роботу і за те, що поділилися нею з нами! ”

Iracema Teles Bandeira de Mello: “Вибухова хімія між Енджі та Бредом на екрані та в житті! Чудові артисти, безмірний талант! Але майбутнє стало справжнім, а справжнє стало минулим для них обох! Нехай вони та далі «танцюють свій різнобічний талант» на великому екрані та в житті своїми переможними проєктами, супроводжують і проявляють себе в житті своїх дітей! “

Схожі статті

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.

Оля Полякова опублікувала неоднозначне фото з 19-річною донькою Машею: підписники бачать на світлині пару

Знаменита українська співачка Оля Полякова та її старша донька Марія знову опинилися під хвилею хейту прихильників. Причиною стало нове фото, яке привернуло увагу публіки.