«Лупаш, Дмитрику»: Сергій Притула показав, як його 12-річний син віртуозно грає на барабанах

Відомий шоумен Сергій Притула похвалився талантом свого сина Діми.

Український шоумен і телеведучий Сергій Притула є люблячим чоловіком і дбайливим батьком. У 2015 році він одружився вдруге на Катерині Сопельник. Зараз пара виховує трирічну доньку Соломію. У Притули є ще й син від першого шлюбу Діма. Шоумен часто ділиться зі своїми шанувальниками спільними знімками з хлопчиком і хвалиться досягненнями свого 12-річного сина.

Цього разу Притула поділився несподіваним відео. Як виявилося, його син захоплюється грою на ударних інструментах. На відео хлопчик віртуозно зіграв на барабанах, показавши дуже непоганий рівень підготовки.

Шоумен зізнався, що він з сином довго не могли визначитися з вибором інструменту, на якому гратиме Діма. Нарешті син Притули вирішив грати на ударних, адже саме барабанщики отримують найбільше оплесків за соло на ударних.

Нагадаємо, Сергій Притула недавно заявив, що завершує кар’єру шоумена і йде в політику. Так, Притулу висунули в якості кандидата в мери Києва від партії «Голос». Як відзначають політологи, у Сергія Притули є шанси вибитися вперед, проте малоймовірно, що він зможе обійти чинного мера Києва Віталія Кличка.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.