У Кіркорова нова королева – Примадонна звивається від ревнощів, адже та – на півстоліття молодше

У мережі з'явилося фото Кіркорова, яке змусило Аллу Борисівну Пугачову рвати і метати - її колишній чоловік замутив роман з молоденькою і худою зіркою.

І цю зірку ви все знаєте – це епатажна екс-ведуча “Дому-2 ” Ольга Бузова. Вже немолодий король естради так її затиснув в обіймах, що бідна дівчина аж очі витріщила. Судячи з фотографії, Ольга і Філіп відвідали якийсь театр. Дітей залишили вдома, і вирішили прогулятися удвох – романтика потрібна в будь-якому віці.

Філіп Кіркоров і Ольга Бузова – ще одна нерівна за віком пара у вітчизняному шоу бізнесі

Тому до них однозначно буде прикута багато уваги. Від Алли Пугачової вже полетіли обурення на адресу Бедросовича

Пугачова явно незадоволена, що її екс-чоловік знайшов собі кого-то. Алла була впевнена, що вона як і раніше буде залишатися головною жінкою в житті артиста. Так і було довгий час, він навіть дочка назвав частково в честь екс-дружини, і частково – на честь мами – Алла-Вікторія. Але Кіркоров зрозумів – все життя одиноким бути дуже важко. Тим більше, коли у тебе є двоє дітей. Тому і вирішив відбити красуню Бузову у молодого виконавця під псевдонімом DAVA.

“Король і королева “, – підписали знімок на сторінці. Виглядає пара дійсно ефектно.

Більше дізнатися про особисте і творче життя Філіпа Бедросовича може в нашому відео на Ютуб-каналі “Одна хвилина “.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.