У родині Ольги Фреймут скоро поповнення: знову вагітна

Відома телеведуча поділилася радісною новиною в своєму Інстаграмі.

Головний ревізор країни Ольга фреймут поділилася зі своїми підписниками хвилюючою новиною – скоро в її родині буде поповнення. Тільки вагітною виявилася не Ольга, а її кішка Мурка.

Фреймут опублікувала в своїх Інстаграм-сторіз фотографію кішки на написала: «Мурка знову вагітна». Як відомо, Ольга колись прихистила маленького пухнастого друга, який прибився до будинку телеведучої.

Скріншот Інстаграм-сторіз Фреймут
Скріншот Інстаграм-сторіз Фреймут

Нагадаємо, Ольга Фреймут любляча дружина і щаслива мати трьох дітей. Провідна має старшу дочку 14-річну Злату, яку народила від чоловіка, з яким перебувала у відносинах, коли в молодості стажувалася в Лондоні. Зараз Фреймут одружена з гендиректором Нового каналу Володимиром Локотко. При цьому невідомо, коли пара одружилася, ведуча тримає цю інформацію в таємниці. У 2016 році Ольга народила Володимиру сина Валерія, а через рік – дочка Євдокію.

Ольга Фреймут з чоловіком і дітьми
Ольга Фреймут з чоловіком і дітьми

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.