Котячий цвинтар Наталії Варлей: чому з двох десятків вихованців залишилося тільки двоє?

Наталія Варлей - одна з найвідоміших актрис минулого століття. Вона прославилася величезною кількістю ролей в кіно.

Однак за славою і кар’єрою Наталі було дуже складно домогтися простого людського щастя. У шлюбах вона була не дуже щаслива. У неї було два невдалі шлюби, після розставання з другим чоловіком Наталя дізналася, що вагітна. Народжувала вже на самоті. Після пологів у неї були ще кілька нетривалих випадкових романо. Це і спонукало її на стереотип – завести багато кішок.

Саме домашні тварини допомогли Наталі Варлей уникнути туги і самотності

Наталія Варлей
Наталія Варлей

У будинку Наталії Володимирівни завжди було і залишається багато кішок. У свій час їх було два десятка, зараз залишилася парочка улюбленців. Кілька вихованців померли через вік або хворобу, інших вона віддала небайдужим людям, адже однією утримувати такий справжній притулок дуже складно.

До тих тварин, які зараз живуть в будинку Варлей, господиня підійшла з креативом – назвала їх Стипендія, Пенсія, Зарплата і навіть суперагент Бонд. Наталія Варлей настільки звикла до тварин, і настільки тонко їх розуміє, що навіть працює над книгою про психологію вихованців. Її обіцяла випустити ще з 2019 року, проте поки що ніяких заяв про те, що робота над книгою завершена, немає.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.